Privacy Policy

Selamat datang ke halaman Peraturan resipi dan perkhidmatan ResipiKejayaan.

Fail Log

Seperti banyak laman web lain, ResipiKejayaan menggunakan . Maklumat dalam fail log termasuk alamat protokol internet (IP), jenis penyemak imbas, Pembekal Perkhidmatan Internet (ISP), cap tarikh/masa, merujuk halaman keluar, dan bilangan klik untuk menganalisis trend, mentadbir laman, menjejaki pergerakan pengguna di sekitar lokasi, dan mengumpulkan maklumat demografi. Alamat IP, dan maklumat lain tidak dikaitkan dengan maklumat peribadi.

Kuki dan Suar Web

ResipiKejayaan tidak menggunakan kuki untuk menyimpan maklumat mengenai pilihan pelawat, merekodkan maklumat pengguna tertentu di mana halaman pengguna mengakses atau melawat, menyesuaikan kandungan laman web berdasarkan jenis pelayar pelawat atau maklumat lain yang dihantar oleh pelawat melalui penyemak imbas mereka.

Iklan

Pelayan iklan pihak ketiga atau rangkaian iklan menggunakan teknologi iklan dan pautan yang muncul dalam ResipiKejayaan hantar terus ke penyemak imbas anda. Mereka secara automatik menerima alamat IP anda apabila ini berlaku. Teknologi lain (seperti kuki, JavaScript atau Suar Web) juga boleh digunakan oleh rangkaian iklan pihak ketiga untuk mengukur keberkesanan iklan mereka dan/atau untuk memperibadikan kandungan pengiklanan yang anda lihat.

Perkhidmatan

Sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan terma pengguna boleh dihantar terus kepada [email protected], dan pasukan kami akan memberi respons kepada anda dengan segera.

ResipiKejayaan berhak untuk memuatkan, tidak memuatkan, mengedit, dan / atau memadam data / maklumat yang dikemukakan oleh pembaca.

Terma ResipiKejayaan telah dikemas kini pada 18 Oktober 2022.